Alla inlägg under april 2013

Av Martina - 13 april 2013 20:28

Seeeg dag hittills. Inte gjort många knop förrän jag lagade god middag. Panerad torsk med räkor i ugnen..

Nu är jag på skolan och dricker vin på kulturfestivalen som musiklärarstudenterna i år 3 anordnar. Just nu bjuds det på country i cafét :)

Av Martina - 12 april 2013 20:28

Jag hat tappat stenen i min guldring idag! Vet inte vart och vet inte hur men borta är den :( kan man sätta in en ny sten tror ni?

Har också tappat halva eftermiddagen eftersom jag råkade somna när jag kom hem från jobbet... Så nu myser jag i onepiecen och hejar på Maria Montazami i lets dance :)

Av Martina - 11 april 2013 21:24

Paniken som uppstår när man får hjärnsläpp och glömmer bort sin pinkod till mobilen... ja herregud.. hur kan jag glömma den liksom?

Jag skyller allt på den underbara musikalkonserten jag var på ikväll! Den fick mig att glömma allt annat i mitt huvud - så också pinkoden...

Så efter 3 felslagningar så var det bara att åka hem och panikleta efter pukkoden.. Det tog ett tag men nu har jag hittat den och telefonen är igång igen! :)

Av Martina - 10 april 2013 21:14

ja det blev ännu en drottning som korades i årets mästerkock. inte som carl hade tänkt sig alltså.

jag hoppas ändå lite på honom, tycker han är rolig och jennie har mest bara lagat koreansk mat.. men det kanske är gott, vad vet jag? har nog aldrig ätit det :P

jennie bevisade ändå att hon är en värdig vinnare och en väldigt duktig matlagerska. hennes mat såg faktiskt godare ut än carls :P


anyway.. tog mig iväg på ett body pumppass i förmiddags och det var så sjuuuuuuuukt jobbigt! men kul också.. ingen höjdare för bröst och axelmusklerna dock när jag redan hade träningsvärk i dom.. fick byta till lättare vikter och orkade knappt ändå :P men nu ikväll känns träningsvärken inte av lika mycket så man kanske ska fortsätta på det här spåret :) däremot kändes det som att jag var på väg att få nackspärr för ett tag sen men det verkar ha släppt som tur är! :)    där är mitt mål! jag ska bli stark som en oxe ;)

Av Martina - 9 april 2013 18:29

Har suttit typ hela dagen med att göra en powerpointpresentation av populär musikhistoria från 50-talet och framåt. Sist jag jobbade med powerpoint var för typ 8 år sedan så helt lätt var det inte. Men nu är jag Äntligen klar!

Huvudvärken gjorde sig påmind förut på grund av att jag suttit vid datorn typ hela dagen.. Men nu känns det lite bättre efter att ha fått lite friskluft när jag var till affären. Får se om jag orkar ta mig ut på en liten promenad också. Det luktar vår ute! Såå härligt! :)

Eftersom det blev jobb hela dagen har C-uppsatsarbetet blivit lite lidande idag, så jag kanske ska försöka ta tag i det också... om jag orkar... Annars blir det imorn :P

Av Martina - 8 april 2013 23:38

Ja ni ser. Det börjar redan gå utför. Klockan är snart imorgon och jag har inte bloggat än. Men nu gör jag det.

Jag har en sjuk träningsvärk idag i både mage och armar... Gissar på att jag kommer vara invalid imorn.. Tror jag ska sluta med vilodagar ;)

Iaf så skulle jag mest bara informera om att jag åt världens godaste kvällsmat... Inte så nyttig, men jag kunde inte med att slänga bort den - så jag åt upp den istället. Mango och passionsfruktsorbet från triumfglass. Så sjuuukt god är den! Men nu är den slut... :p

Natt natt

Av Martina - 7 april 2013 17:36

Steg 1: om du vill skaffa en hund så är det först lämpligt att kolla runt lite för att se vilken ras som passar just dig rätt.

Steg 2: hitta en seriös uppfödare.

Steg 3: hunden får äntligen komma hem till dig.

Steg 4: dags att bli "pack leader", som gurun Ceasar Milan uttrycker det. Du ska alltså visa din hund att det är du som bestämmer.

Steg 5: hunden behöver rastas och motioneras. Där kommer ett annat ansvar in för dig som medborgare i detta land. Du måste plocka upp hundbajset. Det är inte så trevligt för någon att trampa i hundbajs. Dessutom luktar det blä.

Som ni ser på bilden har hundägaren lärt sig det där sista.. Nu till det allra svåraste:

Steg 6: släng hundbajspåsen i en soptunna.

Det var nog allt :p

Av Martina - 6 april 2013 18:42

Idag har jag varit på ett zumbapass och vissa straffar gud direkt... eller? :P

Jag fick ju trokanterit i höften (kanske bara är där man kan få det, jag vet inte) i höstas så nu efter passet sitter jag och känner mig som en gammal tant med ont i båda höfterna. Men inte ger jag upp för det inte! Doktorn sa dessutom att det kommer göra ont när jag rör på mig men att det inte är farligt så jag tänker köra på ändå! :)

Imorn ska jag och Johanna förhoppningsvis styrketräna också. :) Mitt mål är att ha en sjukt snygg klänning på bröllopet jag ska på i sommar så det är bara att bita ihop ;)


Annars har solen skinit här hela dagen och det känns verkligen som att våren närmar sig med stormsteg! Hörde dock att det snöade hemma idag, hoppas att snön har försvunnit när jag åker upp om några veckor.


Tjipp å hej

Ovido - Quiz & Flashcards