Alla inlägg den 5 april 2012

Av Martina - 5 april 2012 21:07

Har äntligen ett välbehövligt "påsklov" på hela fyra dagar.. Vet inte vad det är med mig men varje dag den här veckan efter skolan har jag somnat i soffan.. Det är rätt så mkt nu kan man säga. Vi håller på för fullt med kulturfestivalen som går av stapeln den 17-19 april! Det kommer bli grymt! Vi ska bland annat sätta upp en barnmusikal som bygger på Det susar i säven och det är sjukt mkt jobb med det ska ni veta! Vi repar varje dag nästan i massa timmar. Sen ska vi även ha en rockkonsert med massa goa rockklassiker från 70-80talen som ni jäääääääättegärna får komma på! Onsdagen 18 april kl 19 och torsdagen 19 april kl 21.15 :) ska även hålla i en linedanceworkshop på onsdagen.. får se hur det går med det ;) för mer info om vad som händer under dagarna kolla in: http://www.facebook.com/musikfestival.artisten Allt är GRATIS och det finns mat och dryck att köpa så ni behöver inte ens lämna huset! ;)


Nu under påskhelgen ska jag bara försöka ta det lugnt och bara skriva två skolarbeten.. ;) Måste ta mig i kragen och göra dom annars får jag rest i den kursen å det vill jag ju inte ha..


Fick paket idag från mamma med lite saker jag glömt och lämnat hemma för det inte fick plats i resväskan ner hit.. Bl.a min älskade onepiece och nya underkläder från mami :) Tack så mkt!


Om några veckor åker vi till Skottland med kammarkören.. Jag längtar. Ska bli kul! Måste bara fixa passet!!! Snarast!


Hoppas ni får en fin påskhelg!


 

Ovido - Quiz & Flashcards