Alla inlägg den 13 mars 2011

Av Martina - 13 mars 2011 13:56

Oj. Det finns mycket jag är rädd för.. Men det mesta är nog bara fjanterier tror jag :P



  

Jag är rädd för spindlar och småkryp.. I hemmet.. Ligger jag ute på gräsmattan så bryr jag mig inte så mkt om en myra klättrar upp på mitt ben, då borstar jag bort den.. fast så trevligt tycker jag nog inte att det är så då flyttar jag mig nog om det är många kryp där :P



  

Är sjukt höjdrädd. Men det är bara för att jag är feg tror jag. Det finns ju inget härligare än när man vågar göra saker man är rädd för.. Som t.ex när M tvingar ut mig på klipporna i Solumshamn och man måste hoppa ganska långt eller högt för att ta sig fram. Då kan jag ibland vara jätterädd men sen blir jag så glad när jag faktiskt klarar av det. :)


  

Den tredje saken jag är rädd för är karuseller. Tror att det sitter i sen jag var liten och åkte kaffekoppen och kräktes.. På min student blev jag tvingad av mina kompisar att åka virvelvinden.. Under hela åkturen skrek jag som en galning och var helt övertygad om att jag skulle slungas ut och dö. Så fast jag bor i Göteborg och har tillgång till Liseberg så tycker jag bara om att åka kållerado och flumride där. Slänggungan kan funka om jag har en bra dag. ;)

Ovido - Quiz & Flashcards