Alla inlägg den 30 augusti 2010

Av Martina - 30 augusti 2010 19:27

Japp nu var det alltså dags igen! Jag ska ta mig tusan komma i form nu! Är less på denna mage och dallrande armar :P Det är väl ungefär 400ade gången jag börjar mitt nya liv nu men den här gången ska jag lyckas!


Skrev ju igår att jag skulle träna idag men Emelie var sjuk och jag ville inte gå på ett helt nytt ställe själv så det blev inget med det idag. Däremot har jag nyss kommit in från en halvtimmes promenad... blev inte längre för jag kan aldrig lära mig att uppskatta hur lång tid det tar att gå en viss sträcka. Men nu vet jag iaf att jag måste gå längre nästa gång :P Sen när jag kom hem gjorde jag armhävningar och situps. Ska försöka gå ut och gå nu varje dag plus köra nåt pass nån gång i veckan.


Sen har jag blivit inspirerad av Rebecca att skriva upp mina resultat för varje vecka så här kommer nuvarande statistik.. Den är inte så smickrande...


Vikt: 63.1 kg

Midja: 98 cm

Rumpa: 101 cm

Armar: 31 cm

Lår: 53.5 cm


Jag hoppas att det kommer minska lite för varje vecka.. Har däremot inte planerat någon speciell diet förutom att jag ska dra ner drastiskt på läsk och godis :P Vi får se hur det går helt enkelt. Än så länge är jag väldigt motiverad! :)


Kommer förmodligen lösenordskydda bloggen i fortsättningen så vill du fortsätta läsa kan du skriva en rad i gästboken :)

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards